Over mij

Tuinarchitect
Bert Voeten

Sinds 1979 ben ik tuinarchitect. Ik vind mijn passie in mooie tuinen realiseren. Ik geloof dat schoonheid mensen gelukkiger maakt. De projecten die ik aanpak gaan van groot tot klein; van landgoed tot aan de stadstuin toe. Door met deze verschillende schaalniveaus om te gaan word ik geïnspireerd om zowel groot als kleinschalig te blijven denken in projecten. Mijn streven is om een betere wereld te maken door middel van mijn ontwerpen.

Ik geloof dat schoonheid mensen gelukkiger maakt.

Mijn plannen onderscheiden zich doordat er met zo weinig mogelijk middelen, zoals materialen en vormen, wordt ontworpen. Ik zorg ervoor dat de wensen die je voor ogen hebt, bereikt worden met een maximaal resultaat.

De inspiratie wordt geput uit de ‘geest van de plek’ (= karakteristieken van het terrein en haar omgeving). Door jou wensen er in te verwerken krijgt ieder ontwerp een uniek karakter.

Missie

Mijn missie is om mensen gelukkig te maken door voor hen hun droomtuin te ontwerpen. Schoonheid maakt mensen gelukkiger. Mooie dingen worden meer gewaardeerd en gaan daarom langer mee.

Het is mijn missie om tot 2025, 100.000 mensen gelukkiger te maken door voor hen hun droomplek te realiseren

Visie

Een mooi ontwerp zit qua gebruik, esthetica en gevoel goed in elkaar. Om tot een goed ontwerp te komen is het cruciaal jullie wensen te vertalen naar de plek waar je deze wilt hebben. De ‘geest van de plek’ speelt hierin een wezenlijke rol. Hierdoor krijgt ieder ontwerp een uniek karakter. Mijn inbreng zorgt voor een harmonieus geheel binnen je droomtuin.