Over mij - Tuinarchitect Bert Voeten Breda
Tuinarchitect Bert Voeten heeft als missie om mensen gelukkiger te maken door middel van schoonheid. Hij maakt uw droomtuin met behulp van uw wensen en de 'geest van de plek'. Mooie tuinen gaan langer mee en zijn daarom duurzamer. Zijn werk gaat van landgoed tot stadstuin. Met name landelijke tuinen behoren tot zijn werkveld.
Tuinarchitect, passie, tuinontwerp, mooie tuin, schoonheid, gelukkiger, landgoed, stadstuin, maximaal resultaat, inspiratie, geest van de plek, missie, schoonheid, droomtuin, uniek karakter, droomplek, visie, mooi ontwerp, harmonieus
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over mij

Sinds 1979 ben ik tuinarchitect. Ik vind mijn passie in mooie tuinen realiseren. Ik geloof dat schoonheid mensen gelukkiger maakt. De projecten die ik aanpak gaan van groot tot klein; van landgoed tot aan de stadstuin toe. Door met deze verschillende schaalniveaus om te gaan word ik geïnspireerd om zowel groot als kleinschalig te blijven denken in projecten. Mijn streven is om een betere wereld te maken door middel van mijn ontwerpen.

Mijn plannen onderscheiden zich doordat er met zo weinig mogelijk middelen, zoals materialen en vormen, wordt ontworpen. Ik zorg ervoor dat de wensen die je voor ogen hebt, bereikt worden met een maximaal resultaat.

De inspiratie wordt geput uit de ‘geest van de plek’ (= karakteristieken van het terrein en haar omgeving). Door jou wensen er in te verwerken krijgt ieder ontwerp een uniek karakter.

Missie

Mijn missie is om mensen gelukkig te maken door voor hen hun droomtuin te ontwerpen. Schoonheid maakt mensen gelukkiger. Mooie dingen worden meer gewaardeerd en gaan daarom langer mee.

Het is mijn missie om tot 2025, 100.000 mensen gelukkiger te maken door voor hen hun droomplek te realiseren
Visie

Een mooi ontwerp zit qua gebruik, esthetica en gevoel goed in elkaar. Om tot een goed ontwerp te komen is het cruciaal jullie wensen te vertalen naar de plek waar je deze wilt hebben. De ‘geest van de plek’ speelt hierin een wezenlijke rol. Hierdoor krijgt ieder ontwerp een uniek karakter. Mijn inbreng zorgt voor een harmonieus geheel binnen je droomtuin.